MANDAG

Jeg jobber med noe sykt spennende om dagen, jeg skal nemlig holde mitt første event denne uka!! Det er mye jobb, (all respect til dere som faktisk jobber med dette)
– men jeg prøver å se på det hele som en læringskurve. Alt er vanskelig første gang man gjør noe. Og overveldende ikke minst. Er bare utrolig slitsomt når jeg er så forbanna perfeksjonist.. Men det kommer seg og det er noe jeg har jobbet veldig med det siste halvåret. Å ikke overtenke, stresse og bekymre meg så veldig. Jeg har prøvd å leve litt etter en quote jeg fikk tilsendt av en venninne på instagram. Budskapet er : En bekymring er bare en tanke i ditt eget hode. Bekymringer for fremtid eller fortid er tanker som du selv skaper i ditt eget hodet. Det eksisterer ikke her og nå. Alt er bare tanker.
– Det syntes jeg er litt fint å tenke på <3

I helgen har jeg spraylakkert og tørket en hel del blomster. Og jeg gleder meg sånn til å vise det ferdige resultatet. Så gøy å være kreativ for en kunde!
I morgen flyr jeg til Stockholm for en middag med en av mine beste venninner, Maiken. Det blir skikkelig koselig å få litt tid sammen, samt komme seg litt ut og treffe nye mennesker. Skikkelig deilig avbrekk i en hektisk uke.

3 513 svar