FROKOST MED FRØYA COSMETICS

Forrige uke arrangerte jeg pressefrokost for Frøya Cosmetics. Jeg valgte å ha frokosten på en av mine personlige favoritt steder, Kumi i Schweigaards gate. En liten perle av et sted. Stemningen er så utrolig deilig der, i en ren skandinavisk stil. Man føler nesten at man sitter på en hip cafe i et sted i New York eller Tokyo.
-Og la oss bare prate litt om maten. En sjukt deilig og sunn vegetarisk meny, med flere veganske alternativer. Jeg kjørte en hel vegansk meny til gjestene, da Frøya nettopp har lansert sitt første veganske produkt. Og maten var helt himmelsk god. Må få tak i oppskriften på tofu scramble og vegansk bananmuffins som de serverte, det var så alt for digg.
Fargene og følelsen på interiøret passet så fint til Frøya sitt konsept. Norskproduserte sminkeprodukter med spesielt fokus og tilpasset skandinavisk klima.  Fargene på blomstene og dekoret er i samme farger som ble brukt i de nye kampanjebildene. Jeg laget også buketten til kampanjebildene og derfra har jeg hentet inspirasjon. Strå og tørkede blomster blandet med friske er jo litt sånn vi kjenner til vår og sommer her i Skandinavia. Bladene har jeg spraylakkert i en nydelig lavendel farge og de brune pottene i glassert keramikk hadde jeg stående i kjelleren. Jeg har et lite lager av ting og tang stående, og det er ganske så kjekt skal jeg si dere. 
Antrekket er lånt fra Monki og jeg elsker fargene! Gi meg vår <3
Kassene er fra danske Aykasa og de har jeg bestilt opp gjennom Oslos fineste lille butikk
-Ekko på Grunerløkka. Alle gjestene fikk med seg hver sin kasse med produkter i, som en litt annerledes goodiebag, med en Helene twist.  

Takk til alle som kom <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *