ENKELT OG FINT

Reklame – Smykkene er en gave fra Maria Black
Jeg har så lenge tenkt på å ta flere hull i ørene. Frem og tilbake. Booket time, avbestilt igjen. For er jeg egentlig en jente som kler flere hull i ørene? Da jeg fikk en ear cuff fra Maria Black, (som for så vidt har vært et favoritt smykkemerke i mange år..) og har fått testet «looken» litt. Og jeg liker det. Jeg liker det skikkelig godt. Tenker jeg skal være litt rebell denne våren og faktisk gjøre noe nytt. I første omgang blir det nok et hull til på øreflippen og kanskje en cuff. Det blir nok på motsatt side av siden jeg sover på, viktig å være litt flink pike når jeg først skal være rebelsk. 
Elsker denne dressjakken. En fin blanding av lin og ull, i en helt perfekt rosa farge. Kjøpte den med meg fra Fretex for to hundrelapper. Mine favoritter i klesskapet er for det meste bruktfunn, jeg blir ekstra glad i ting som har en historie. 

Bruker alltid gull i ørene og liker å mikse det opp med sølv rundt halsen. Syntes det er så fint å mikse det opp litt <3

3 554 svar