EN FØLELSE AV VÅR

Det er noe så fint med lakkert tre syntes jeg, og det kjennes veldig sommer. Jeg skal leke meg litt mer med tre i interiøret fremover. Dette er for så vidt og fargen og treverket jeg leter etter til hylleplater på kjøkkenet. En evig søken føles det ut som. Hvis noen har tips blir jeg veldig glad. Så rop ut 🙂
Skjermveggen har vært med meg gjennom mange år, og var faktisk noe av det første jeg tok inn i leiligheten da den enda så totalt annerledes ut. -Og den har vært på litt av en reise. Jeg har verdens beste foreldre som har tatt vare på alt mulig rart og denne er en av tingene som har stått og støvet ned hjemme. Den har blitt brukt på shoots, stått i vinduer, vært inn og ut av leiligheten utallige ganger, og nå for en mnd tid siden kom den tilbake fra «lageret» jeg har hjemme hos mor og far.
Og la oss aldri glemme den gangen noen forbipasserende tok den med seg under armen da jeg skulle lesse av og på bilen utenfor leiligheten. Da forstod jeg virkelig hvor jeg har min høylytte og uredde side fra. Mamma var rask på avtrekkeren og kjørte etter de som hadde stjålet den, samtidig som hun ropte at «den skjermveggen kan dere bare sette fra seg med en eneste gang». Det er jeg ekstremt glad for i dag. Kan ikke få nok av disse Asia vibbene din gir rommet.
Den lille krakken i plast fant jeg hjemme hos mormor og morfar da de skulle selge huset. Den var på vei til å kastes, men syntes den hadde en så fin form. Så den fikk bli med til Oslo. Tenker jeg skal spraylakkere den i en litt vågal farge, da den er litt slitt i kantene. Mulig det blir en babyblå krakk, eller en fin gulfarge. Har også lekt med tanken om en prikkete krakk, dalmatiner style.
Mange har spurt om hvor man får kjøpt de super trendy flamigo blomstene på instagram. De popper opp nå og da på blomsterbutikken i Markveien eller på Stortorvet. Men mitt beste tips er å bestille opp. Man kan egentlig bestille opp hva slags blomster man vil. Vis et bilde eller si hva du vil ha og de får som regel tak i det, uten at det koster noe ekstra.

 

3 775 svar