DOTS AND DENIM

Vår betyr denim, og gjerne et denim sett. Jeg elsker sett av alle mulige slag, syntes det gir en kul look. Når plussgradene kryper oppover, skal jeg bruke dette settet som en kjeledress med heels til. Skikkelig power dressing, samtidig som det er avslappet og behagelig.
Enn så lenge får jeg nøye meg med en mer avslappet look, og et par Timerberland boots på beina.
Buksene er ganske løse, noe jeg elsker. Da det toner det ned den litt sexy looken. Jeg er svak for bukser som er litt løse i passformen og høye i livet. Settet er forresten fra Gestuz
Fikk et aldri så lite innfall i går om å lage noe dalmatiner print til kjøkkenet. Disse små lerretene har jeg kjøpt på Søstrene Grene for tjue kroner, de skulle egentlig bli brukt til et annet kreativt prosjekt. Men tenkte å gi denne ideen et forsøk. En sprittusj og en halvtime senere og jeg hadde litt chic veggpynt. Syntes det er fint å kjøre litt krasj og «mye» når det kommer til interiør, og likte godt kombinasjonen med terrazzo flisene mot litt dalmatiner print.
Et lite «singel tips» jeg pleier å gjøre, er å henge opp bilder med gaffateip før man evnt finner frem mur-borret. Fint å se hvor ting skal henge på lang avstand, selv når man bare har to hender til disposisjon. Jeg lager bare en liten «knute med teip», slik at det blir dobbeltsidig, and voila. 

 

5 461 svar