TRAVEL SIZE

Hei fra Bergen! Landet her i 17 tiden for en modell-jobb jeg skal gjøre i morgen. Fått banket inn en time på gymmen her på hotellet, tatt en lang dusj og nå ligger jeg og spiser kveldsmat i sengen. Avokado, oliven og cherry-tomater. Føler meg alltid så lur når jeg pakker med meg niste, for det er jo det diggeste som finnes? Jeg er ikke spesielt fan av room service, og nå bor jeg på et hotell nær flyplassen uten tilgang til butikker og spisesteder. Minner meg veldig om da jeg var yngre og bodde i en koffert i ukesvis fra by til by. Hadde alltid med mat av noe slag, og te. Så deilig å være forberedt.
Te har jeg uansett alltid med. Jeg drikker ekstremt mye te og det beste jeg vet er å roe ned en dag med et par kopper koffeinfri te mens jeg tar en dusj og gjør hudpleie rutinen min. Jeg er ganske sær på te, så har alltid teposer liggende i veska til ulik bruk. Det gjør meg utrolig tilfredsstilt på en rar måte.
En annen ting som gjør meg skikkelig tilfreds er reisestørrelser. Jeg har en egen seksjon i kommoden i gangen til nettopp: Travel sizes. Jeg blir som et barn på julaften når jeg får gaver eller finner produkter jeg liker i reisestørrelse. Her er et lite utvalg.
Jeg ELSKER Aesop, og merket har vært fast følgesvenn i mange år. De har egne reise-kit man kan kjøpe med alt man trenger.
Avene sin thermal spray er helt gull, spesielt på lengre flyturer eller når man trenger en liten «fresh up» gjennom dagen.
Decleor sine oljer er det beste som finnes etter en lang dag. Det er en spesiell måte man kan påføre de for å gi ansiktet en liten massasje og få fult utbytte av aromaen. Finnes videoer på youtube for dere som er like nerds som meg 🙂
Rens og «sound sleep coocon» fra Dermalogiga samt noen øyepads fra Byredo – and I am all set.

953 svar