MATCHA FIX

Etter trening (som i mitt tilfelle ofte er umenneskelig tidlig) har jeg en fast rutine hver morgen som jeg vil dele. Jeg liker forresten å trene tidlig på dagen for å få hode og kropp i gang. Det gjør meg ekstra kreativ og jeg får litt nytt syn på ting. Problemene jeg la meg med kvelden før, er plutselig ikke et problem lenger og jeg klarer å se ting i et nytt lys. 
Når jeg kommer inn døra hjemme etter endt økt trenger jeg en litt zen før jeg klarer å ta fatt på dagens oppgaver og jobb. Og mitt hemmelige våpen er Matcha fix.
Det roer meg ned, men samtidig gir det meg energi og driv til å være både produktiv og kreativ. Matcha er grønne te blader som blir malt til pulver og dermed får man mye bedre utbytte av de gunstige helseeffektene enn hva vanlig grønn te gir. Matcha er fullpakket med antioksidanter, klorofyll og jern. Det har også et høyt innhold av aminosyren L-theanine som forbedrer konsentrasjon, humør samt virker beroligende – og det bremser opptaket av koffein noe som gjør deg opplagt, uten den stressa følelsen man ofte kan få av kaffe. 
Jeg drikker min matcha ren, eller med litt kokosmelk i. Jeg liker ting enkelt. Man kan også lage seg matcha latte med litt søtning om man ikke helt klarer den «grønne» smaken.
Jeg har alltid pleid å bestille matcha pulver fra utlandet, da det er ganske vanskelig å få tak matcha pulver av god kvalitet her i Norge. Ble super gira da jeg oppdaget at den norske nettsiden Oh Yes selger Ukiyo Matcha. Denne har super kvalitet og smak. Har pleid å kjøpe den med fra London tidligere, men så deilig at jeg nå kan få tak i det her hjemme.
Lite tips på en mandag <3

1 803 svar