GØTEBORG

Har vært en snarvisitt i favorittbyen igjen! Mamma og jeg har våre faste inspirasjons turer hit er par ganger i året, eller egentlig en tur hver sesong hvis jeg er i i landet. Det er noe litt spesielt med Sveriges nest største by, og alt er så sabla inspirerende. Menneskene, gatene og i tillegg er de er ekstremt flinke på interiør og mote. Ta en helgetur hit i vår, er mitt tips! Har skrevet et innlegg tidligere med mine favoritt butikker på interiør, så er bare å bla seg litt tilbake i arkivet for inspirasjon.
Så fint å ha utemøbler i samme farge som veggen! Og med mørkt treverk til, nam!
Angrer jo selvfølgelig på at jeg ikke kjøpte med meg den hitterste lampa. En drøm i silke.  Jeg er heldig som har verdens mest tålmodige mamma, for gud jeg er ikke enkel å shoppe med. Må tenke så nøye gjennom hvert eneste valg. Gjerne ta en kaffe for å tenke på det. Så gå tilbake. Titte igjen. Sånn holder jeg på. – Og aller helst vil jeg sove på det. Denne blir med hjem neste gang. Tror den hadde vært fantastisk, hengende litt lavt over salongbordet. 


Fargene i dette bildet er så fine sammen! Kunstige blomster kommer tilbake for fullt, denne gangen i en litt mer eksklusiv og dyrere utførelse. Jeg liker det. Og tenker det kan være fint å blande, både kunstige, tørkede og friske blomster.
Lukten i favorittbutikken Artilleriet er helt nydelig. Så varm og god. Akkurat sånn vil jeg det skal lukte hjemme hos meg. Skal ønske meg en sigge-katt til bursdagen min og tenne opp noe digg røkelse fra Astier de Villate. Det er parfymør Fracoise Caron som har med inspirasjon fra steder rundt om i verden laget alle disse fantastiske duftene. Og at de kommer i verdens fineste bokser er bare et stort pluss.

3 522 svar