ET VAKKERT FILMTIPS

I går kveld møtte jeg Kristine for en filmdate på Gimle. Gud, som jeg elsker Gimle. Jeg klarer nesten ikke vente til det blir varmere i været og vi kan sitte på uteserveringen, drikke et glass rødvin og se på mennesker som går forbi. Det er noe nesten litt magisk over Gimle kino syntes jeg, det blir ikke helt det samme å se kino andre steder. – Og her kommer et lite magisk tips til dere fra meg.

If Beale street could talk. 

Filmen er en sår og vakker kjærlighetshistorie som utspiller seg i Harlem på 70-tallet. Den er så vakkert regissert. Fargene, de visuelle bildene. Alt. Og med musikk fra Nicholas Britell hadde jeg gåsehud et titalls ganger gjennom filmen. Å se kjærlighet mellom to mennesker i en tid hvor rasismen herjet for fullt var veldig sterkt. Det å hele tiden jobbe mot en verden som ikke godtar hvem du er og hvor du kommer fra.. En så viktig å riktig film for den tiden vi lever i nå. Virkelig verdt å få med seg. 
En helt perfekt Valentine i mine øyne. Med en av mine favoritt personer i hele verden. Etter filmen tuslet vi hjemover i den stille Oslo-natta med hver vår Solo super og var verdens lykkeligste over at vi er to single damer.

3 637 svar