EN ENKEL BUKETT

Tenkte jeg skulle vise dere en liten «bukett» jeg har laget som et forslag for en kunde. Her brukte jeg egentlig bare blomster jeg hadde stående hjemme fra før av, mest ment som en illustrasjon, men syntes den ble ganske så fin og enkel. Det trenger ikke være så komplisert og mye alltid.
Jeg pleier alltid å ha en stor samling av tørkede og spraylakkerte blomster stående, det er veldig fint om man skal gi bort en bukett for eksempel. Det blir det veldig mye mer personlig hvis man blander litt og lager sin egen variant, enn å bare kjøpe en ferdig bukett fra butikken. Og gøy er det også, å gi bort noe man har lagt litt kjærlighet og omtanke bak.
Med bånd surret rundt stilken blir det litt ekstra fint. Jeg kjøper alltid forskjellig bånd fra Søstrene Grene og har en liten samling av farger i en boks her hjemme. Bruker det til alt, og gjør ting litt finere på en, to, tre. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *