DETALJER FRA KJØKKENET

Innlegget er skrevet i samarbeid med Oras.

Endelig begynner kjøkkenet å bli ferdig. Nå er det mest små-detaljer som gjenstår, pluss et spesial bygd skap som skal skjule vaskemaskin og tørketrommel. Jeg har bevist ventet litt med å henge opp kunst, lamper og gjøre siste finish. Litt fordi jeg får nye vinduer på mandag. Litt fordi jeg har fått en aldri så liten kjøkken overdose de siste månedene. Ting har tatt forferdelig lang tid, og selvfølgelig har ting gått i en helt motsatt retning av det som var planen. Sånn er det vel alltid med store oppussingsprosjekter? ….BUT I DID IT, og jeg er så sjukt stolt over meg selv.
Har fått denne fine kjøkkenkranen levert av Oras, og jeg er så fornøyd. Visste ikke man kunne bli så glad i en kran? Oras Inspera heter herligheten.
Vasken min er ganske stor, så den utdragbare slangen er gull verdt, jeg bruker den hele tiden. Dere vet de gangene man skal vaske opp noen kniver eller en skjærefjøl og vannet bare skvetter i alle kanter… Not anymore in this kitchen,
-nå kan jeg få vannstrålen såpass langt ned i vasken at jeg unngår søl. Den har også en sprayfunksjon som er perfekt når jeg for eksempel skal skylle og vaske grønnsaker. Og en avstengingsventil til oppvaskmaskinen som skrur seg av automatisk etter 4 timer, den var pappa veldig fornøyd med. Et trykk så er den på, sikkert med tanke på vannlekkasje og veldig smart. Sånne ting liker jeg.
Den runde litt feminine formen var det jeg falt for. Passer så fint til de litt harde terrazzo flisene, det rustfrie stålet på kjøkkenfrontene og i de åpne hyllene. Det er så fint med en balanse syntes jeg.
Nå venter jeg bare på at vårsola skal danse rundt i kjøkkenet. Gleder meg skikkelig til å se hvordan kjøkkenet ser ut i ordentlig lys. Har bevisst valgt materialer som reflekterer lyset, skinner og spiller på lag. Det er en ganske lur ting å tenke på om man har et lite kjøkken med kanskje bare en naturlig lyskilde. Vi har det jo ganske mørkt store deler av året. 

Mer bilder av kjøkkenet kommer snart. Til uken skal bilder opp på veggene og innredningen, og det kommer til å bli så fint.
Håper alle har en fin helg!

 

1 163 svar