BEIGE DRØM

Flere enn meg som har lyst til å pakke kofferten og flykte til en strand? Utenfor vinduene i hele leiligheten henger tunge gardiner av plast. Jeg får akutt lyst på sand under tærne når plasten blir farget av solen som går ned om kvelden. Da ligner all plasten sanddyner, dog med et hint av branntrappene i New York. Myke, fine linjer og former med en by som lever sitt eget liv utenfor.

Jeg har prøvd å gjenskape den rolige følelsen i vinduene, med «sandteppene» som bakgrunn. Stråene fant jeg på Floriss Paleet og jeg syntes de er så vakre. Nesten svevende. Skjellet fant jeg på et bruktmarked forrige uke for en tier. Med et lys stående foran får man frem den fine korallfargen, som for øvrig også er vårens trend farge. Veldig fint og enkelt, (til å være meg som liker at det er litt mye). Men tror jeg har behov for litt pusterom og rene flater om dagen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *