Ny hverdag

Noen ganger må man bare stoppe opp og tenke litt på hva man egentlig vil i livet. Jeg har brukt de siste ukene på å bli kjent med meg selv. Se ting litt utenfra og se hvor jeg vil i livet. «Hva er dine mål?» var det en gang en lege som spurte meg. Jeg hadde ingen svar. Og det tok lang tid før jeg hadde ting klart i hodet. Nå vet jeg. Noen ganger trenger man faktisk at livet slår deg skikkelig hardt i ansiktet, for å kunne se ting klarere. Dagene nå går hundre prosent til å jobbe mot det jeg vil i livet. Hard trening, riktig kosthold og lite fest og moro. Jeg trengte det her. Hadde mamma og pappa på middag i går, og ble så uendelig glad av å få en melding av mamma senere på kvelden.
» Du er blitt den gode jenta vår igjen og det er vi glad for. Positiv og fornøyd» 
Helgen har vært skikkelig rolig. Jobbet masse og kommet litt à jour med ting som jeg har utsatt alt for lenge. Drukket kaffe i sola på løkka og hatt lange telefonsamtaler med venner jeg savner så fælt. Gjort ting som å pakke ned kjøkkenet og klær fra garderoben. Begynner å se litt lyst på kjøkken situasjonen nå, ting begynner å falle på plass. Hardt arbeid lønner seg. Og det å sette seg mål. Gjerne skyhøye mål. Det er sånn jeg motiverer meg selv. 

3 svar

  • Hei Helene.

    Jeg syntes det var så flott og fint at du begynte å blogge. Jeg er super nysgjerrig og spent på hvordan kjøkkenet ditt blir og hvordan du planlegger generelt leiligheten din som er så kul! Gjerne blogg litt mer og et ekstra pluss hvis det er interiør vinklet :*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *