KJØKKEN INSPIRASJON

Nytt kjøkken er på agendaen. Jeg har ikke engang «startet» og allerede har jeg mareritt som omhandler kjøkken i alle mulige former om nettene. Jeg har nemlig tatt på meg rollen som prosjektleder her hjemme. Dette er noe jeg aldri har gjort før, men tenkte det ville bli en bra erfaring og ikke minst følelse av kontroll. I skrivende stund har jeg ingen kontroll. Men bitene begynner sakte men sikker å falle litt på plass..

Tenker jeg skal dele hele prosessen på bloggen med dere. Er nok mange der ute som vil og trenger å pusse opp et kjøkken, men tenker det er for mye jobb, penger og strev. Og den tanken kan jeg bare bekrefte med en gang. Det er det. Jeg har utsatt dette i fire år, så hadde mine tanker selv. Men her er jeg, ny singel og full av mot, nå skal jeg lage drømmekjøkkenet.
Uansett. Jeg har fra starten av hatt en ganske klar visjon for dette lille rommet på knapt 8 kvm. For meg er det viktig at det går en viss rød tråd gjennom hele leiligheten, derfor blir kjøkkenet en forlengelse av den industrielle/ glossy stilen jeg har i øvrige rom.
Det blir samme type gulv, samme type sveis som i klesskapet og bruk av materialer som stein og mur. Samtidig skal det hele krydres med en hel del kunst og personlig touch.

Jeg er så heldig at jeg har fått med meg f5 agency på alle de gale ideene mine. De skal bygge et helt kjøkken helt tilpasset etter meg og mine ideer. Det er forsåvidt de som lagde garderoben min i stua back in the days. Elsker hvordan de finner på kreative løsninger og bare er generelle ja-mennesker. Det er ikke billig å få et spesial laget kjøkken, men samtidig så syntes jeg leiligheten min fortjener det.. Dette er jo babyen min. 
Nå har vi landet på Terrazzo fliser. Tror dette blir så fint! Her er litt inspirasjon.

Over kjøkkenbenken skal jeg ha åpne hyller i skikkelig storkjøkken/ restaurant stil. Det blir en fin måte å åpne opp rommet på, samtidig holde orden. Ny start for den rotekoppen jeg er.

Her ser dere hvordan Terrazzo fliser blir som benkeplate. Å velge fliser fremfor hel sten er et lite tips om man vil spare inn litt på budsjettet. Bildet har jeg tatt på butikken til f5 i Prinsens gate. 
Dette blir mest sannsynlig materialet på skapdørene. Se så fint det er mot betonggulvet. Elsker hvordan det flyter inn i hverandre.

Neste uke går startskuddet, og det er mye som skal på plass innen den tid. Mange mennesker som skal involveres og tidspunker som skal passe. Skal prøve mitt aller beste for å få ting gjort så tight som mulig med tanke på tidsskjema. Bare å henge i.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *