HEI SOMMER


Hei solståler! For et vær som blir servert i Oslo om dagen! Gjør meg oppriktig glad. Nå styrer jeg rundt i leiligheten, vasker og rydder. Vi flyr til et (enda) varmere strøk i morgen og da må ting være på plass i leiligheten. Nytt sengetøy på sengen og nyvasket gulv. Det er den beste følelsen å komme tilbake til! Til et rent og ryddig hjem. Da kan man på en måte fortsette ferien litt hjemme. Skal snart begynne å forberede litt mat til i kveld og, da får vi middags-besøk av fineste Carro! Carro er en ekte racer på interiør og ideer så blir nok en del snakk om den lille mini makeoveren jeg har tenkt meg at stua skal få gjennomgå nå i vår. Tenker det blir en litt mer mørk og maskulin touch på det hele. Nå har jeg jo fått samboer også så syntes det er en fin tanke at vi kan skape vår leilighet sammen. Ut med gamle minner, inn med nye.

Ha en fin dag i sola! Kommer et litt mer personlig innlegg i kveld ang modellbransjen <3

2 svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *