BOBLER AV INSPIRASJON

Wow. 24 timer i Cannes med Nelly.com. Hei sliten søndag. Skulle egentlig skrive et langt innlegg med bilder fra turen men kjenner meg ganske så tom i dag. Du vet når det er så mange inntrykk at ting må fordøyes litt. Jeg er hvert fall veldig sånn. Av og til bobler det litt over med tanker og følelser, at jeg har vansker med å uttrykke meg. Spesielt etter ting som er vakkert eller inspirerende. Vært sånn helt siden jeg var liten.. Og hei og hå for en location som Nelly hadde ordnet. Jeg er helt matt av at vi faktisk var der. Palais Bulles I Cannes. Det er en liten drøm jeg har hatt lenge, om å faktisk dra dit. Til det rare boble-huset på den franske rivieraen. Det jeg har sett i så mange magasiner og interiør reportasjer..
Alt var veldig hemmelig på forhånd, og plutselig gikk det opp for meg på bussen, da vi skimtet huset i det fjerne at vi faktisk skulle dit. Kunne ønske jeg hadde hatt mer tid til å bare være litt og gå rundt i huset. Titte i alle rommene og drømme meg bort litt. For et fantastisk sted. Skikkelig drømmeverden og alle interiør interesserte sin våte drøm. Poster litt interiørbilder fra location i dag, så dere kan få en smak av hvor flott det var. 
Tenk å våkne opp på dette badet? Ah, for en drøm.
Drømmegulvet. Se på de fargene! Og formene ikke minst! Så sykt harmonisk og fint med buede tak og dører. 
OG apropos former. Hvor fint er ikke dette bassenget? Så tilfredsstillende for øyet. Her vil man jo bare ligge med en drink i hånden og hatt på hodet en varm sommerdag
Er offisielt på jakt etter et sånt speilt. Og rosa bad. Neste leilighet, da blir det rosa bad. Tror jeg må begynne å forhandle med kjæresten allerede nå 😉

Det var ikke før kl 04 på natten i hotellsengen at det faktisk gikk opp for meg at jeg har jobbet for Pierre Cardin back in the days. Da var det ekstra stas å være i hans hus, se hans visjon og verden. Tiden flyr og shit så mye jeg har opplevd de siste 5 årene jeg har jobbet over hele verden. Uendelig takknemlig, og bittelitt stolt over meg selv. 

4 328 svar