MAKEUP FAVORITTER

Jeg har sett en del makeup kit i løpet av mine 5 år som modell. Det varierer som regel en god del fra land til land, men det er et par gjengangere som nesten alltid er med på set. De siste årene har krem baserte produkter kommet mer i vinden og de store motehusene vil gjerne ha en mer naturlig look en tidligere, noe jeg er veldig fan av. Sminke har egentlig alltid interessert meg, og jeg er nok hun slitsomme modellen i stolen som spør og lurer på alt. Hva er din favoritt? Hvor er denne fra? Har du noen tips og triks? Her kommer mine tips til dere, av det jeg bruker akkurat nå. RMS er egenltig en gjenganger jeg ser i nesten alle makeup artister sitt kit. Og er et av mine favoritt merker når det kommer til makeup. Økologiske, gode og perfekte for «no makeup makeup looken». Nå selges de også i Norge, bla på Skinlove.no og Heaven Scent i Oslo.   
RMS uncover up –
Super god lett concealer, som også er passer veldig bra til min melkehvite hud (..stort pluss) Supert tips til alle mine ginger-sisters <3
RMS living luminizer – verdens fineste highlighter som ser super naturlig ut på huden? Dette er en favoritt.
RMS buriti bronzer – Denne bruker jeg for å skape glød de dagene jeg ikke bruker spesielt mye makeup. Påfører den med fingrene og den blender veldig fint inn. Bruker denne også som øyenskygge hver eneste dag. Super fin nå til sommeren spesielt.
RMS swift shadow i fargen garden rose – Denne øyenskyggen bruker jeg over buriti bronzeren på kveldstid for en mer intens look. Kjører da vanligvis en del under øynene også for en mer uperfekt, tilfeldig look.

Instagram hypen Glossier er en annet favoritt merke. Selges dessverre kun i USA for øyeblikket, men hørt rykter om at det skal komme til Skandinavia ganske snart.
Om du skal kun kjøpe et produkt fra de må du gå for øyenbryn mascaraen deres. BOY BROW. Beste jeg har prøvd noen gang. De har også en blond versjon som ikke er så alt for mørk for oss med lyse trekk, veldig fin farge.
Jeg har også stretch concealer i sminkemappen min. Denne er litt mer kremete i konsistensen enn Rms sin -Og et hakk mørkere, perfekt for røde områder i ansiktet. Cloud paint som er en flytende blush er forresten også helt fantastisk. Tips, tips <3Vippetangen er fra Shu Uemura bruker jeg hver dag, uavhengig om jeg bruker mascara eller ikke. Når jeg bruker mascara er Dior en favoritt (til hverdags, i fargen brown) og Korres sin Volcanic Minerals for kveldstid. 
Elsker også Laura Mercier sin Caviar stick og Ysl Eye Duo Smoker. Super enkle å jobbe med, lettere å endre på og jobbe med enn vanlige pudder øyenskygger. Jeg har disse i mange forskjellige farger, og bruker de gjerne når jeg vil gå for en litt «vært oppe festet hele natten look» Blush fra Laura mercier i fargen «rose bloom» og Gurelain sitt Teracotta pudder. Gurelain sine produkter er tilsatt litt parfyme og lukter deilig sommmer. Blir alltid i godt humør når kosten tar et sveip over fjeset. De små perlene i krukken på bildet over er også fra Gurelain. Meteroites. Gir super fin glød til ansiktet (og er veldig fine og se på).. Sukk. 

På huden bruker jeg Jane Iredale, Glow time full coverage BB cream. Denne dekker helt sykt bra og er veldig fargekorrigerende. Jeg har de to lyseste fargene og blander meg frem avhengig av vinter/sommer månedene og hvordan hud-tonen endres. Bruker også mineral pudderet fra samme merket for å sette makeupen. Da gjerne bare i t-sonen. 

Skal det være røde lepper er det alltid MAC lady danger som går igjen. Den perfekte rød fargen som sitter hele kvelden.

2 392 svar