VIBBER

Er i skikkelig vår-modus om dagen, og det kjennes så ufattelig deilig! Tusle rundt i bare genser og jeans, kjøpe en kaffe i den lille italienske cafeen i gata vår. Bare «være» litt på en søndag.   
Og her kommer en liten venninne-reklame.
Flinkeste Adeline har laget en egen kolleksjon
med vesker og vaser. -Mine to favoritt ting, kanskje? Får skikkelig Bali følelse av veskene og håper bare dagene går enda raskere frem til vi setter oss på flyet i Mai.. Skal KUN gå med stråvesker i sommer har jeg bestemt meg for nå! Skikkelig forelska. 
Men ja, Adeline er en sånn dame man snur seg etter på gata og Instagram feeden hennes er min personlige pinterest. Hun er så skjønn og har laget en like skjønn kolleksjon av vakre ting. Sjekk ut universet til Adeline her https://www.adelinehermier.com/

979 svar