AMSTERDAM

På fredag landet jeg i Amsterdam med Oslo’s beste gjeng. Marie hadde flydd helt fra New York for å bli med på jentetur og endelig var gjengen gjenforent, så sykt kos. Vi ble invitert til Amsterdam med jeansmerket Lois. De har verdens fineste slengbukser bla, sitter som en skudd, verdt og sjekke ut.

Kan jeg bare starte med å si at jeg ELSKER når mennesker er detaljbevisste og legger det lille ekstra ned i ting. Det var egentlig hele essensen av denne turen, alt var utrolig bra gjennomført. Gjør Helene-hjertet ekstra glad. Alt fra invitasjonen med en gullskje (-supper society) til håndskrevne personlige brev på rommet ved ankomst. Takk for en fin tur Lois familien. Og takk Amsterdam for sommerfølelse og blod som bruser.Vi sjekket inn på Amsterdam sitt fineste hotell – Conservatorium Hotell. Kjærlighet ved første blikk. Interiøret var on point, det samme var servicen. Og kjære gud, gi meg en leilighet med disse vinduene er du snill..Har jo et lite oppheng om dagen med tallerkener som veggpynt. Kanskje veldig unorsk, men har lenge vært en hit hos bla «The apartment» i København. Jeg har tallerkener i stua og digger det. Her likte jeg spesielt godt kontrasten mellom den blanke overflaten til venstre mot det matte.Er på leting etter et lite bord som dette. Vurderte å ta det under armen og løpe. Så sjukt fint. Blir mye loppemarked frem mot sommeren, gjenbruk og det å finne noe spesielt og unikt er verdens beste følelse for meg.

På kvelden spiste vi middag på Taiko. Sykt god mat og helt magisk stemning. Vi var 55 personer fra over 10 forskjellige land så stemningen stod i taket. Så mange inspirerende mennesker! De hadde også en egen GIN bar på hotellet, Kristine og jeg koste oss maks kan man si. Droppet alt av vin og bobler til maten og gikk rett i Gin Tonic modus. Vi er så like der, og det er veldig deilig (og gøy..) Gin Tonic og rødvins jentene <3Alle fikk personlige jeansjakker med broderte initialer som bordkort, skal bo i den jakken nå mot sommerenFår alltid så mye inspirasjon av restaurant besøk. Lite tips er å ta litt bilder underveis, da husker man enklere smaker og anretning. Lett å ta frem når du står der på kjøkkenet selv, med sultne gjester rundt spisestuebordet. Elsket komposisjonen her. Og serviset da…

x

425 svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *