AESOP FOR ALLTID <3

AESOP er et av mine absolutt favoritt merker. De lukter deilig, føles deilig på huden og er proppet med naturlige ingredienser. Her hjemme har vi alltid håndsåpen og fuktighetskremen stående ved siden av vasken. Litt luksus i hverdagen.
Noe man forresten enkelt kan gjøre hjemme selv for å få litt spa/ hotell følelse på badet. Den med små korn i er min favoritt, kjennes ut som om hendene blir ekstra rene da. Under deler jeg tre andre favoritter med dere.

Elemental facial barrier cream – Perfekt for tørr vinter hud. Denne er utviklet med fokus på det harde klimaet som kan være om vinteren. Legger seg som et lite vindskjold på huden. Fukt, fukt, fukt er det jeg lever etter. OG den lukter så godt. Den minner meg om å komme hjem.

Blue chamomile Facial Hydrating Masque – Dette er egentlig en maske, men jeg bruker den som fuktighetskrem. Spesielt på lange flyreiser. Smører på et godt lag før flyet letter og jeg lander med digg gjennomfuktet hud. Dette er kanskje min absolutte favoritt. Kjøper den igjen og igjen.

B and Tea Balancing Toner – Super god toner uten alkohol. Passer veldig bra til sensitiv hud, noe som jeg har. Denne får jeg ikke utslett av, samtidig så funker den som få

16 565 svar